NINKOVIĆ UŠAO DA ČESTITA, ONI GA IZBACILI IZ SVLAČIONICE: Sramna i nasilna scena, a UZROK je vrlo teško objasniti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 17:17

NINKOVIĆ UŠAO DA ČESTITA, ONI GA IZBACILI IZ SVLAČIONICE: Sramna i nasilna scena, a UZROK je vrlo teško objasniti (VIDEO)

Ludilo u Australiji.

Srpski fudbaler Miloš Ninković doživeo je neprijatnost tokom derbija Sidneja.

Ninkovićevi Vonderersi su izgubili 2:1 od njegovog bivšeg kluba Sidneja u četvrtfinalu plej-ofa A lige.

Bivši igrač Crvene zvezde je posle meča otišao u protivničku svlačionicu kako bi čestitao bivšim saigračima.

Nakon što se podravio sa nekoliko njih, došlo je do gužve – dojica muškaraca su izvela Ninkovića iz svlačionice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako je potom objašnjeno, razlog je trener Sidneja Stiv Korika sa kojim je Ninković ušao u verbalni sukob.

- Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice - rekao je Korika.

This is the moment Milos Ninkovic was escorted out of Sydney FC’s dressing room.

Marko Rudan and Steve Corica explain how handshakes ended with eviction.

📰 https://t.co/xFpsfnQaiy pic.twitter.com/7J1QwxKfvL

— KEEPUP (@keepupau) May 7, 2023

Ninkovića je prešao iz Sidneja, sa kojim je osvojio tri titule, u rivalski Zapadni Sidnej u kontroverznom transferu prošle godine.

- Još tokom utakmice trener je nešto dobacivao mom igraču. Miloš je otišao da čestita starim saigračima. Njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno. Bilo je žestoko - naveo je Ninkovićev trener Mark Rudan.

Ninković je ponikao u Čukaričkom, potom igrao devet sezona za Dinamo Kijev, pre nego što je u naredne tri sezone nastupao za francuski Evijan i Crvenu zvezdu.

Potom je sedam sezona proveo u Sidneju za koji je odigrao 221 ligašku utakmicu i postigao 41 gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.