NIKSI NEPREPOZNATLJIVI: Majami poveo sa 2:1! Jović zaigrao u plej-ofu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 08:19

NIKSI NEPREPOZNATLJIVI: Majami poveo sa 2:1! Jović zaigrao u plej-ofu

Put njujorčana nikako nije funkcionisao...

Pobeda Majamija protiv Niksa na Floridi, pa je sada 2:1 u seriji. Večeras je bilo 105:86.

Retke su situacije kada niti jedan igrač nema preko 50% procenta šuta iz igre u bilo kom delu utakmice, a kada je tako na početku poslednje deonice, onda ste osuđeni na propast.

To je bio slučaj večeras sa Njujork Niksima, oni su imali jednog igrača sa 50% šuta na startu poslednje deonice i to je bio Mičel Robinson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je šutirao 1 od 2. Svi ostali su bili užasni.

Daleko od toga da je Majami briljirao, ali igrali su koliko je bilo dovoljno da pobede, na kraju su lakše nego što je bilo ko očekivao stigli do 2:1 u seriji.

Prva deonica je bila na strani Majamija, Batler nije pokazivao nikakve znake povrede i ubacio je deset poena, a domaćin je stigao do velike prednosti nakon dve uzastopne trojke na startu druge četvrtine.

Tada je prvo Robinson, a potom Hajsmit pogodio za +14, da bi posle trojke Kajla Laurija bilo 44:25.

Branson je jedini tada držao Nikse u igri, ali nije bilo dovoljno da se napravi korak koji bi dao samopouzdanje ekipi.

Revija promašaja Niksa je usledila u trećoj četvrtini, bilo je uglavnom oko 20 poena razlike za Hit, a ni poslednja nije bila nešto drugačija...

Uzgred, niko u Niksima nije šutirao iz igre preko 50%...

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Batler sa 28 poena, igra košarku života, sve od njega zavisi i to je sasvim dovoljno da mu kažete. Adebajo je imao 17 poena i 12 skokova.

Kod poraženih Branson 20, Hart 15...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.