NIKO NIJE PRIMETIO, A I ONA JE BILA TU: Novaka pratila i ŽENA Zlatana Ibrahimovića! Ima 53 godine i priča je FASCINANTNA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 19:16

NIKO NIJE PRIMETIO, A I ONA JE BILA TU: Novaka pratila i ŽENA Zlatana Ibrahimovića! Ima 53 godine i priča je FASCINANTNA (FOTO)

Legendarni Šveđanin je u društvu nekadašnjeg saigrača i životne saputnice ispratio finalni meč na Rolan Garosu.

Pobedom u finalu nad Kasperom Rudom i osvajanjem Rolan Garosa, Novak Đoković je ispisao novu stranicu istorije tenisa i sporta uopše. On je postao prvi igrač u istoriji belog sporta koji je na svakom grend slemu slavio titulu najmanje tri puta, a pored toga vratio se i na prvo mesto ATP liste.

Podrška porodice nije izostala, ali su se pored njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tribinama mogle videti mnogobrojne kako naše tako i svetski poznate ličnosti koje su došle da prisustvuju ovom istorijskom meču.

Hteo to ili ne, najviše pažnje na tribinama privukao je Zlatan Ibrahimović koji je finalni duel u Parizu ispratio u društvu Kilijana Mbapea i životne izabranice Helene Seger.

Koliko mu je značila podrška velikog broja sportista i javnih ličnosti koji su došli da mu pruže podršku, Novak je pokazao kada im se zahvalio tokom pobedničkog govora.

Očekivano, posebno se obratio prijatelju Zlatanu koji je na Noletove reči odgovorio pokazivanjem srca sa tribina.

Pre svega zbog važnosti meča i svega onoga što se dešavalo na terenu kao i mnogobrojnih poznatih ličnosti na tribinama, mnogima je promaklo to da je Zlatanu na meču društvo pravila izabranica Helena.

Kao i godinama unazad, medijsko eksponiranje nju apsolutno ne interesuje, jednostavno je kao pratnja svog izabranika došla da pruži podršku našem Novaku.

Ipak, besprekoran izgled žene koja je uspela da smiri Zlatana Ibrahimovića nije mogao da prođe neprimećeno, a i tokom samog meča Zlatan je svojim ludorijama zabavljao kako Helen tako i publiku.

Generalno o privatnom životu Zlatana Ibrahimovića se zna malo toga. Zna se da je životnu sreću pronašao pored Helene koja je starija od njega 11 godina.

Upoznali su se pre više od dve decenije, kada je Zlatan imao samo 21 godinu, a švedska lepotica 32. Sada su joj pune 53 i još blista.

Roditelji su Maksimilijana i Vinsenta, a jasno je da će sada kada je završio igračku karijeru Zlatan imati više vremena da se posveti porodici koja mu je tokom čitave karijere bila najmirnija luka i najveća snaga i motivacija za uspehe.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.