NIKO NEMA OVAKVE NAVIJAČE: Užičko kolo ODJEKIVALO Adelajdom - Novak ZAIGRAO sa fanovima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 17:02

NIKO NEMA OVAKVE NAVIJAČE: Užičko kolo ODJEKIVALO Adelajdom - Novak ZAIGRAO sa fanovima (VIDEO)

Sjajno iznenađenje.

Prvi reket sveta, Novak Đoković, nalazi se, po protokolu organizatora, u karantinu u Adelajdu. Da karantin teško pada teniserima moglo se čuti sa mnogo strana i izvora ali jedno je sigurno, uz navijače je sve lakše. Time se najviše može pohvaliti upravo srpski teniser kome su navijači pripremili veliko iznenađenje.

Kako se može videti na snimku, navijači su sa srpskim zastavama ispred hotela u kome se Đoković nalazi u karantinu uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Australijan opena, pustili Užičko kolo sa zvučnika i zaigrali.

U tome im se sa terase pridružio i Đoković, a navijači su ga pozdravili aplauzom i povicima "Nole, Nole".

A post shared by ꒌ🇷🇸 (@srbennda)

Australijan open je na programu od 8. februara u Melburnu, gde je branilac titule upravo Đoković.

Liverpul je poslednji put pobedio u Premijer ligi 19. decembra - od tada ima tri remija i poraz što ga je spustilo na četvrto mesto na tabeli. Večeras (21.00) na Enfild dolazi Barnli i krajnje je vreme da Redsi slave. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Barnli.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.