NIKO NE VIDI JOVIĆA U MADRIDU: Španski mediji OSULI PALJBU po Srbinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2022, 19:04

NIKO NE VIDI JOVIĆA U MADRIDU: Španski mediji OSULI PALJBU po Srbinu!

Kao da jedva čekaju da ode.

Srpski reprezentativac Luka Jović, nedavno je konačno dobio šansu da zaigra u dresu Real Madrida i to u derbiju prestonice Španije protiv Atletika. Jović nije uspeo da na pravi način iskoristi šansu koju mu je pružio Karlo Anćeloti ali je to bilo dovoljno za tamošnje medije da "opletu" po njemu.

U njoj se ističe da je Ančeloti želeo da isproba različite opcije u tom meču, jer rezultat nije bio preterano bitan za ishod šampionata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a budući da Realu predstoji finale Lige šampiona protiv Liverpula.

Takođe se naglašava da je Jović bio potpuno van ritma i da nije delovao kao deo tima Reala, posebno ne kao igrač koji je plaćen 60.000.000 evra.

- Pravio je greške u većini dodira sa loptom. Njegov govor tela ne odiše optimizmom. Izgledao je napet, nije mu bilo ugodno na terenu. Izgledao je kao da nije deo svoje ekipe. Niko ne vidi Jovića u Madridu - piše španski "As".

Napomenimo da je Jović ove sezone odigrao 18 utakmica za Real, a samo tri puta kao starter. Postigao je samo jedan gol i upisao dve asistencije.

Od njegovog dolaska na "Santijago Bernabeu" mrežu je zatresao samo tri puta, što je sigurni pokazatelj da je njegova epizoda u Madridu završena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.