NIKAKO DA GA KRENE: Želeo ga Mančester, a sada dobio OTKAZ u TSC-u!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:47

NIKAKO DA GA KRENE: Želeo ga Mančester, a sada dobio OTKAZ u TSC-u!

Nije ispunio očekivanja...

Vezni fudbaler Rašid Fuseini biće slobodan igrač od prvog dana juna, pošto je TSC odlučio da ne produži ugovor mladom igraču iz Gane. Iako je najjavljivan kao zanimljivo pojačanje, fudbaler iz Gane nije opravdao očekivanja. Stručni štab kluba iz Bačke Topole procenio je da nema potrebni kvalitet kako bi se nastavila saradnja sa njim

Tokom cele sezone Fuseini je upisao svega dvadeset minuta igre, u meču Kupa Srbije protiv pančevačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Železničara. Ostatak vremena je proveo na klupi ili igrajući za omladinski sastav.

Velika su bila očekivanja pošto je momak rođen 2003. godine bio na probama u Šefildu, Mančesteru i Brentfordu.

Navodno, karijeru će nastaviti iz jednog kluba iz Skandinavije.

TSC bi u poslednjem kolu domaćeg prvenstva trebalo da „overi“ drugo mesto, a samim tim i mogućnost da se domognu Lige šampiona, dok će im rival biti Vojvodina.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.