NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Znate li kako je Partizanov igrač izgledao u detinjstvu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Znate li kako je Partizanov igrač izgledao u detinjstvu? (FOTO)

Transformacija.

Posle pobede nad Zemunom, fudbaleri Partizana okrenuli su se pripremama za revanš meč drugog kola kvalifikacija protiv Nordjilanda. Prvi duel u Danskoj završen je pobedom crno-belih, pa je tim iz Humske veoma blizu plasmanu u narednu rundu.

KRISTIJANO IMA SAMO JEDNU MOLBU: Ronaldo ŽELI reprezentativca Srbije u Juventusu! (FOTO)

ZA GINISA: Velika ŽELJA Partizana napravila gest o kome BRUJI Evropa! (VIDEO)

Nekolicina povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača predstavlja problem novom treneru Zoranu Bati Mirkoviću, oko sastavljanja tima. Šef struke Parnog valjka odmah posle duela u Gornjoj varoši otkrio je da Zlatan Šehović neće biti na raspolaganju za ovaj susret.

SJAJNA AKCIJA PARTIZANA: Ko da krv, dobija ulaznicu za Nordsjeland

U međuvremenu, dok se oporavlja, Partizanov tinejdžer okačio je fotku na Instagram profilu iz dana dok je bio u petlićima crno-belih. Iz priloženog se vidi da mu je crno-bela boja od malih nogu u krvi, a Šehović je do povrede bio među najzapaženijim mladim fudbalerima kluba iz Humske, koji su dobili priliku da dokažu kvalitete.

Zato u taboru osvajača Kupa Srbije sa nestrpljenjem iščekuju da se Zlatan Šehović ponovo stavi na raspolaganje Bati Mirkoviću.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.