NIKAD VEĆE AMBICIJE BARANA: Mornar dovodi reprezentativca Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 17:41

NIKAD VEĆE AMBICIJE BARANA: Mornar dovodi reprezentativca Srbije (FOTO)

Dogovor je blizu.

Mornar iz Bara čvrsto je rešen da sledeće sezone bude ozbiljan konkurent za titulu u ABA ligi u skladu sa tim se skalap tim. Kako prenose podgoričke ''Vjesti'' novo pojačanje Barana mogao bi da bude povremeni reprezentativac Srbije Stevan Jelovac.

Sezonu prekinutu zbog pandemije korona virusa 30-godišnji Jelovac proveo je u turskom Gazijantepu za koji je prosečno na meču postizao 16,1 poena uz 5,8 uhvaćenih lopti. Tokom karijere Jelovac je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Vizuru, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod i Bamberg pre dolaska u Gazijantep.

Mornar na pragu novog pojačanja: Stevan Jelovac blizu dogovora sa Baranima https://t.co/DiJNjlr2Ho

— Reprezentacija.ME (@sportcrnagora) June 8, 2020

Do sada Mornar je doveo Aleksandra Lazića i Tejlora Smita, a produžio je ugovore sa Džejkobom Pulenom, Derekom Nidamom, Ajzeom Vajthedom i Seadom Šehovićem.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, verenica fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.