NIKAD NE OTPISUJTE LEJKERSE: Lebron i društvo PONIZILI Memfis! Golden stejt propustio priliku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 08:24

NIKAD NE OTPISUJTE LEJKERSE: Lebron i društvo PONIZILI Memfis! Golden stejt propustio priliku (VIDEO)

Čeka se još samo jedan učesnik drugog kola plej-ofa.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Memfis Grizlise rezultatom 125:85 i sa ukupnih 4:2 u seriji prošli u polufinale Zapadne konferencije.

Memfis je ligaški deo sezone okončao kao drugoplasirani tim Zapada, a Los Anđeles Lejkersi mesto u plej-ofu bukirali kroz plej-in turnir, ali su u međusobnom duelu pokazali ko je stvarno bolji.

Deanđelo Rasel je šutirao besprekorno za tri poena i ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel okončao sa 31 košem, pogodivši pet vezanih trojki. Uz rame mu je bio već Lebron Džejms sa 22 poena, šest dodavanja i pet uhvaćenih lopti.

Kod Memfisa, jedina svetla tačka bio je Santi Aldama sa 16 poena, Bejn je dodao 15, a Džekson 14 koševa, ali ostali igrači potpuno podbacili.

Oni će ići na megdan boljem iz duela Golden Stejt - Sakramento, a u tom okršaju igraće se majstorica, jer su "kraljevi" šokirali šampiona i vratili brejk.

Košarkaši Sakramenta pobedili su u gostima Golden Stejt u šestom meču prve runde plej-ofa rezultatom 118:99 i izjednačili u seriji na 3:3.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Dearon Foks sa 26 poena, 11 asistencija i četiri uhvaćene lopte, efikasniji od njega bio je samo Malik Monk sa 28 koševa, šest skookova i četiri dodavanja, dok su dvocifreni još bili Kigen Mari sa 15 poena, odnosno, Trej Lajls i Kevin Huerter koji su ubacili po 12 koševa.

Kod Golden Stejta, Stef Kari i Klej Tompson imali su pomoć samo Viginsa koji je meč završio sa 13 poena. Stef je bio najefikasniji u poraženom sastavu sa 29 koševa, dok je Klej dodao sedam poena manje.

REZULTATI:

Golden stejt - Sakramento 99:118 (3:3 u seriji)

Los Anđeles Lejkers - Memfis 125:85 (4:2 u seriji)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.