NIKAD: Moneke govorio o PONUDI ZVEZDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:13

"NIKAD": Moneke govorio o PONUDI ZVEZDE!

Otkrio detalje...
Jedan od "vrelijih" tračeva vezanih za burnu crveno-belu sezonu 2023/24 vezan je za navodnu odluku bivšeg trenera Crvene zvezde, a aktuelnog Baskonije, Duška Ivanovića, da odbije mogućnost saradnje sa Čimom Monekeom i Markusom Hauardom.
Dolazak sastava iz Vitorije u Beograd na duel sa Partizanom (utorak, 20.30) bio je i prilika da se akteri ove „drame“ upitaju za istinitost „nezvaničnih informacija“ o događajima na Malom Kalemegdanu prošlog leta.
- Ako je to istina, ta ponuda nikada nije došla do mene. Nikad nisam dobio zvaničnu ponudu od bilo kog drugog tima osim Baskonije. Mnogo je razgovora pre nego što ponuda stigne do igrača i takođe ću reći ovo - ogradio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.