NIKAD JAČA SKUPŠTINA ZVEZDE: Tu su Gurović, Bajaga, Vučević, Timarov i još mnoge LEGENDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2021, 17:23

NIKAD JAČA SKUPŠTINA ZVEZDE: Tu su Gurović, Bajaga, Vučević, Timarov i još mnoge LEGENDE

Velika imena.

U godini na izmaku koja je bila veoma uspešna za košarkaše Crvene zvezde, osvojena je tripla kruna i nastavljene su odlične partije u Evroligi. Klub sa Malog Kalemegdana će ovog ponedeljka od 16 časova održati Izbornu skupštinu.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, u novom sazivu najvišeg tela kluba naći će se imena članova mnogih generacija crveno-belih, poput Milana Gurovića, Igora Rakočevića, Dragiše Vučinića, zatim čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je s klupe predvodio Zvezdu do dve nacionalne titule, Vladislav Lučić.

Tu je i nekadašnji fudbaler Zvezde Miloš Ninković, kao i mnogobrojne ličnosti iz sveta kulture i sporta, koje supoznate kao veliki zvezdaši,poput glumaca Gordana Kičića i Srđan Timarov, a tu je i Momčilo Bajagić Bajaga.

Među najzvučnijim imenima je i NBA zvezda sa ovih prostora, Nikola Vučević, te bivši srpski reprezentativac Darko Miličić.

Crveno-beli će takođe dobiti i novi Upravni odbor sa ljudima iz sveta biznisa, dok bi Nebojši Čoviću trebalo da bude potvrđen novi mandat na predsedničkoj funkciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.