NIJE ZADOVOLJIO I ODLAZI: Bek dobio ZAHVALNICU prvog januarskog dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 14:36

NIJE ZADOVOLJIO I ODLAZI: Bek dobio "ZAHVALNICU" prvog januarskog dana

Očekivao se ovakav epilog.

KK Panatinaikos je raskinuo saradanju sa igračem prvog dana Nove godine. Ono što se dugo najavljivalo Amerikanac Kajl Gaj više neće igrati za atinski klub.

- Hvala ti, Kajl. Želimo ti sve najbolje u budućnosti - stoji u objavi na zvaničnim profilima Panatinaikosa na društvenim mrežama.

Grčki mediji su prethodnih dana navodili da Gaj ima ugovorenu saradnju sa ekipom Iberostar Tenerifa, ali službene potvrde još nema. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Gaj je nastupio na osam evroligaških mečeva ove sezone i davao je prosečno četiri poena za nešto više od deset minuta na parketu. Dolaskom Kendrika Nana izgubio mesto u rotaciji i nije igrao u Evroligi još od petog decembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.