NIJE SVE U POENIMA: Laso hvalio Lučiča posle pobede protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 10:44

NIJE SVE U POENIMA: Laso hvalio Lučiča posle pobede protiv Zvezde

Srpski as bio sjajan na obe strane terena.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć u gostima od minhenskog Bajerna sa 66:74  u meču 27. kola Evrolige.

Meč je obeležila odlična partija Devona Bukera koji je postigao 22 poena uz šest asistencija, dok je srpski reprezentativac Vladimir Lučić postigao pet poena, uz pet skokova i dve asistencije.

Ipak posle utakmice u Minhenu trener nemačke ekipe Pablo Laso pohvalno se izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o Lučićevoj partiji.

- Lučić je odigrao sjajno. Nekada nije sve u šutevima i postignutim poenima. Lučić je bio dobar na obe strane terena. Dobro se branio, imao je skokove, dodavao loptu, tražio prave situacije. Bilo je mnogo igrača koji su se istakli, i Devin Buker je bio sjajan nakon skoro mesec dana van terena - kazao je Pablo Laso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.