NIJE SVE GOTOVO: Zurab dobio novu šansu da donese medalju Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 13:01

NIJE SVE GOTOVO: Zurab dobio novu šansu da donese medalju Srbiji

Može do bronze kroz repesaž.

Reprezentativac Srbije u rvanju, Zurab Datunašvili dobio je priliku da se ipak dokopa bronze kroz repasaž, pošto je njegov rival koji ga je pobedio prethodno, Ukrajinac Žan Belenjuk došao do finala.

Ukrajinac je u polufinalu bio bolji od Hrvata Ivana Hukleka sa ubedljivih 7:1, čime je povukao srpskog rvača u repesaž, koji je na programu u sredu od četiri posle ponoći.

Zvezda večeras (21.00) čeka Šerif >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i želi da stekne kapital i mirno otputuje na revanš u Moldaviju. Kvota na keca je 1,40, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Šerif.

Ukoliko Datunašvili pobedi u prvoj borbi u repesažu, onda će u borbi za bronzu imati duel protiv Hrvata Hukleka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.