NIJE SRAMOTA ZAPLAKATI: Mihina EMOTIVNA poruka šokirala LEGENDE Reala koje su došle u Bolonju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SRAMOTA ZAPLAKATI: Mihina EMOTIVNA poruka šokirala LEGENDE Reala koje su došle u Bolonju (VIDEO)

Tim sa "Renato dal Are" proslavio 110. rođendan.

Veličanstven prizor viđen je na stadionu "Renato dal Ara", kada je na proslavu 110. rođendana Bolonje došlo veliki broj zvanica. Među njima našli su se i legendarni asovi madridskog Reala, ali ceremoniju svojim prisustvom nije mogao da uveliča trener ovog kluba Siniša Mihajlović.

Srpski stručnjak koji je nedavno napustio bolnicu, ipak se obratio legendama najtrofejnijeg evropskog kluba putem snimka, a njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video poruka išla je na velikom semaforu "Dal Are".

Kada se na ekranu pojavio veliki Siniša, igrači oba kluba ostali su bez reči, naročito se to odnosi na legendarne asove Reala Klarensa Sedorfa i Kristijana Karembea.

- Žao mi je što nisam sa vama. Kao što znate juče sam napustio bolnicu i uskoro ću se priključiti porodici. Ovom porukom želim da se zahvalim navijačima i svima koji su bili uz mene tokom lečenja. Ovo je veliki momenat za mene - rekao je Mihajlović u video poruci, pa nastavio u istom stilu:

- Želim da se zahvalim legendama Reala koji su došli na ovaj događaj. Specijalne pozdrave šaljem za Sedorfa i Karembea. A Marku Di Vaju bih poručio: Moramo da pobedimo, kao i uvek. Napred Bolonjo, volim te - istakao je u obraćanju srpski stručnjak.

Inače, Marko Di Vajo je legendarni as Bolonje, koji je za člana Serije "A" igrao četiri sezone (2008-2012) i u tom periodu upisao 143 meča, uz 65 postignutih golova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Siniše Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.