NIJE SAMO ZLATAN: Još DVA igrača Junajteda ZAVRŠILA sezonu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO ZLATAN: Još DVA igrača Junajteda ZAVRŠILA sezonu! (FOTO)

Žoze Murinjo u velikim problemima.

Nevolja za nevoljom sustiže fudbalere Mančester junajteda. Posle povrede Zlatana Ibrahimovića, koji je nezgodno doskočio u meču Lige Evrope protiv Anderlehta i pokidao ligamente kolena, menadžer Đavola Žoze Murinjo suočen je sa novim problemima.

Goodbye, sweet prince? 9 of Zlatan Ibrahimovic's funniest moments at Manchester United -… https://t.co/GvHvgJCZUN #manutd #facup

— C'mon Man Utd (@cmonmanutd) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << April 22, 2017

Za Šveđanina je sezona završena, i od Old Traforda se neslavno oprostio obzirom da će od sledećeg leta igrati u LA Galaksiju. Da zlo bude gore, istu povredu doživeo je i Markus Roho. Argentinac je, takođe, stavio tačku na ovu sezonu.

Još od ranije, van stroja je Huan Mata, Španac se oporavlja posle operacije bruha, ali će Specijalni na njega računati tek od narednog prvenstva, ukoliko ostane na Teatru Snova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.