NIJE SAMO TADIĆ: U azijski deo Istanbula stiže i reprezentativac Hrvatske

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 10:22

NIJE SAMO TADIĆ: U azijski deo Istanbula stiže i reprezentativac Hrvatske

Obeštećenje je devet miliona evra.

FK Fenerbahče polako sklapa tim za narednu sezonu. Došao je kapiten Srbije Dušan Tadić, a sada stiže i prvi golman selekcije Hrvatske Dominik Livaković.

Njegova poslednja utakmica za Dinamo je bila u Superkupu protiv Hajduka u subotu, gde je ekipa iz Zagreba slavila sa 1:0.

Dugo je Fenerbahče hteo golmana "modrih" i "kockastih", u trku su potom ušli Viljareal i Fjorentina, ali je turski klub pobedio u toj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trci.

Dominik Livaković to Fenerbahçe, here we go! Deal sealed between clubs with Dinamo Zagreb for €9m 🟡🔵🇭🇷

Personal terms agreed, just waiting to exchange documents then deal done.

🆕🛩️ Becão arrives today in Istanbul to sign the contract while Dušan Tadic is already there. pic.twitter.com/kKH5Bh8K2O

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 16, 2023

Šampion Hrvatske je dobro prošao, jer su dobili devet miliona evra za igrača kojeg su svojevremeno platiti gradskom rivalu Zagrebu 650 hiljada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.