NIJE SAMO MARIN: Al Ahli KUPUJE još jednog VELIKOG ljubimca Delija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO MARIN: Al Ahli KUPUJE još jednog VELIKOG ljubimca Delija!

Ne šale se.

Prvih dana Nove godine Marko Marin potpisao je ugovor sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije, uz obeštećenje od 1.700.000 evra. Već u prvom meču za tim iz Džede, bivši kapiten crveno-belih postigao je gol koji je odveo njegov tim u polufinale nacionalnog Kupa (izveštaj pročitajte OVDE).

Uvidevši da nisu pogrešili prilikom Marinovog izbora, koji je na startu počeo da se isplaćuje Arapima, u Al Ahliju su odlučili da po drugi put pazare na Marakani!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Izbor je ovog puta pao na Milana Pavkova. Heroj Zvezdine istorijske pobede nad Liverpulom, nalazi se na meti Al Ahlija, a pošto turski Gectepe nije u stanju da finansijski isprati zahteve crveno-belih, očekuje se ponuda od Šeika.

Kako "Žurnal" prenosi, postoje indicije da bi u Ljutice Bogdana stigla ponuda, ali ni izbliza "teška" kao što je bio slučaj pre nekoliko meseci, od Đijangsu Suninga. Podsetimo, Kinezi su tada bili spremni da za Pavkova izdvoje 3.000.000 evra, pa ostaje pitanje da li će na Marakani prihvatiti ponudu od 2.000.000 evropskih novčanica.

Razlog tome je što Zvezda ima 70 odsto prava od transfera Pavkova, dok ostatak novca ide Radničkom iz Niša. Postoji opcija da kroz prolećne mečeve i nove evropske kvalifikacije, napadač srpskog šampiona poveća tržišnu vrednost.

U Ljutice Bogdana je i dalje prioritet prodaja Ričmonda Boaćija, ali pitanje je da li će stići zadovoljavajuća pobuda. Povremeni reprezentativac Gane ima veliku platu po ugovoru sa Kinezima i nema nameru da ide, ukoliko se ne napravi odgovarajuća kombinacija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike sa meča Konor Mekgregor - Donald Serone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.