NIJE SAMO KATAI! Zna se prvo POJAČANJE Zvezde, a ovo je prvi PIK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO KATAI! Zna se prvo POJAČANJE Zvezde, a ovo je prvi PIK (FOTO)

Crveno-beli će biti još jači.

Fudbaleri Crvene zvezde blistaju ove jeseni na svim frontovima. U Superligi izabranici Vladana Milojevića su već posle 16 kola naičinili ogroman korak ka odbrani titule. Ipak ono po čemu će crveno-beli pamititi ovu sezonu su mečevi na evrospkoj sceni. Od prvog kola kvalifikacija do šanse da se izbori proleće u Evropi u grupi smrti u kojoj su Liverpul, PSŽ i Napoli.

SENZACIJA: Višestruki PRVAK Evrope dolazi po Pavkova! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
ATOMSKA BOMBA U HUMSKOJ: Ljubimac Grobara ponovo u Partizanu

Uprkos svemu na Marakani žele da još više osnaže svoje redove u prolećnom delu sezone. U januaru bi prvi trebalo da stigne mladi Slovak Erik Jirtka iz Trnave sa kojim je već potpisan ugovor. Navijače Zvezde je posebno oduševeli vest da postoje realni izgledi da Aleksandar Katai iz Čikaga vrati u Beograd.

🙏⚽️🍀🍀

Објава коју дели Erik (@jirko33) дана 13. Јун 2018. у 1:42 PDT

Popularni Magiko može da napusti Čikago samo pod uslovom dobre ponude, a verujemo da je Crvena zvezda sposobna za tako nešto imajući u vidu zaradu ostvarenu tokom ove godine.

Meta je i dalje štoper BATE Borisova, Nemanja Milunović, ovaj fudbaler je već duže vreme na radaru uprave Crvene zvezde i moguće je da će pojačati crveno-bele već u zimskom prelazom roki.

Sve najnovije sportske vesti možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.