NIJE SAMO ĐOKOVIĆ: Srbija juri čak ČETIRI trofeja na Vimbldonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 09:45

NIJE SAMO ĐOKOVIĆ: Srbija juri čak ČETIRI trofeja na Vimbldonu

Biće vrlo zanimljiv dan.

Svi ljubitelji tenisa u Srbiji željno isčekuju finale Vimbldona za muškarce u kojem će Novak Đoković probati da osvoji 24. Grend slem tirulu.

Ipak, pored toga Srbija juri još tri trofeja na Vimbldonu.

Nenad Zimonjić će u paru sa Rene Stabs pokušati da podigne trofej protiv Grega Rusedskog i Končite Martinez u kategoriji legendi. On je i prošle godine slavio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nenad inače ima dv aveštačka kuka, ali najavljuje sa 48 godina povratak u profesionalne vode. Međutim, ko je gledao barem jedan meč na ovom turniru video je da je to više nego realno.

U nedelju od 11.00 je finale Vimbldona za igračice do 14 godina. Srpskinja Lana Vujović će nastupiti protiv domaće igračice Holi Smart koja je sa 6:2, 6:4 savladala Dušicu Popovski, još jednu nadu srpskog tenisa.

Tu je i Branko Đurić će u paru sa Arturom Geom iz Francuske pokušati da osvoji titulu u dublu juniora protiv Jakuba Filipa iz Češke i Gabrijelea Vulpite iz Italije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Nenad Zimonjić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U KONKURENCIJI VETERANA: Nenad Zimonjić osvojio titulu na Vimbldonu u miks dublu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023

Dominatna partija...Srpski teniser Nenad Zimonjić i Australijanka Rene Stabs osvojili su titulu na Vimbldonu u miks dublu u konkurenciji veterana pošto su u finalu lako pobedili Končitu Martinez i Grega Rusedskog rezultatom 2:0 (6:2, 6:2)...Zimonjiću ovo nije prvi da se pojavljuje u ulozi veterana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.