NIJE PRIHVATIO MILENIN POZIV: Legendarni rukometaš ne želi da preuzme selekciju Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 12:14

NIJE PRIHVATIO MILENIN POZIV: Legendarni rukometaš ne želi da preuzme selekciju Srbije

Ne želi da radi dva posla u isto vreme.

Muška rukometna reprezentacija Srbije je i daljebez selektora, a kako prenosi Žurnal predsednica Saveza Milena Delić je uveliko u potrazi ko će da zameni Tonija Đeronu.

Orlove u aprilu čekaju kvalifikacije za odlazak na Svetsko prvenstvo, a protivnik je Španija. Težeg rivala naš tim nije mogao da dobije, pa će i plasman na planetarni šampionat biti velika senzacija.

Prvi izbor za selektora je bio Momir Ilić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, sad trener Vesprema. Milena Delić i Momir su imali sastanak na Paliću, ali zahvalio na pozivu i istakao kako u ovom trenutku nije u mogućnosti da se posveti Orlovima i Vespremu kojeg sa velikim uspehom predvodi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.