NIJE POMOGAO NI GUDELJEV POGODAK: Brazilski top srušio Sevilju! Onana odbranio penal u poslednjem minutu i doneo pobedu Junajtedu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 23:07

NIJE POMOGAO NI GUDELJEV POGODAK: Brazilski "top" srušio Sevilju! Onana odbranio penal u poslednjem minutu i doneo pobedu Junajtedu (VIDEO)

Na kraju poraz Andalužana.

Odigrani su mečevi grupa A,B,C i D grupne faze Lige šampiona.

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj bio je strelac za Sevilju u porazu od Arsenala (1:2). Tobdžije su preko brazilskog tandema Martineli - Žesus poveli 2:0, da bi Gudelj u 58. minutu smanjio rezultat pogotkom glavom posle asistencije Rakitića.

🚨GOAL | Sevilla 1-2 Arsenal | Gudelj

Follow our partner page @ocontextsoccerpic.twitter.com/WugoMUQkYT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— VAR Tático (@vartatico) October 24, 2023

Drugi engleski predstavnik, Mančester junajted uspeo je konačno da slavi u Ligi šampiona i to na neverovatan način. Poražen je Kopenhagen - 1:0. Strelac jedinog bio je Hari Megvajer u 72. minutu. Eriksen je upisao asistenciju, a u završnici prava drama.

Penal je dosuđen za goste u 95. minutu. Larson je preuzeo odgovornost, ali je Onana izašao kao pobednik i junak tima Erika Ten Haga.

🚨🚨| GOAL: Harry Maguire scores for United.

Manchester United 1-0 FC Copenhagen

pic.twitter.com/z8z9v2M1AP

— CentreGoals. (@centregoals) October 24, 2023

Real Madrid je nastavio sa dominatnim partijama u Ligi šampiona pošto su u trećoj rundi savladali i Bragu u gostima (3:1) i sada su na korak od plasmana u osminu finala.

Rodrigo je "otvorio" mrežu Portugalaca u 16. minutu. Fenomenalni ove sezone, Džud Belingem je udvostručio prednost nešto posle isteka sata igre, da bi konačan rezultat Đalo u 63. minutu i malo ublažio poraz Brage.

LIGA ŠAMPIONA, TREĆE KOLO

GRUPA A

Galatasaraj - Bajern Minhen 1:3 (1:1)

Mančester junajted - Kopenhagen 1:0 (0:0)

GRUPA B

Sevilja - Arsenal 1:2 (0:1)

Lens - PSV 1:1 (0:0)

GRUPA C

Braga - Real Madrid 1:2 (0:1)

Union Berlin - Napoli 0:1 (0:0)

GRUPA D 

Inter - Salcburg 2:1 (1:0)

Benfika - Real Sosijedad 0:1 (0:0)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.