NIJE OSEĆAO NOGE: Lajović otkrio kroz šta je prošao da bi uzeo titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 17:02

NIJE OSEĆAO NOGE: Lajović otkrio kroz šta je prošao da bi uzeo titulu

Toliko je želeo ovaj trofej.

Srpski teniser Dušan Lajović osvojio je ATP turnir u Banja Luci pobedom nad Rusom Andrejom Rubljovim 6:3, 4:6, 6:4 posle dva sata i 27 minuta igre.

Uzbuđeni Lajović je dao izjavu odmah po završenom meču u prestonici Republike Srpske.

- Iskreno, bio je verovatno najteži meč za "zatvaranje" u poslednjih šest meseci. Na 5:1 nisam osećao noge, bio sam mnogo umoran. Samo sam igrao automatski, hteo da ubrzam loptice, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sporo su išle. Nekako sam uspeo. Mnogo mi je drago što sam osvojio titulu, nisam očekivao, ali verovao sam u sebe iako nisam imao dobru godinu - rekao je Dušan.

Zahvalio se i prisutnoj publici.

- Ne bih ništa mogao bez publike, hvala vam mnogo. Bilo je predivno, hvala vam za podršku. Čestitam Andreju, žao mi je za danas, ali hvala što si igrao tako dobar meč i nadam se da se vidimo u nekom finalu uskoro

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.