NIJE ON: Bufon izabrao najboljeg golmana svih vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 13:33

NIJE ON: Bufon izabrao najboljeg golmana svih vremena

Italijan ove godine završio karijeru.

Legendarni golman Đanluiđi Bufon ove godine je završio profesionalnu karijeru koja je trajala od 2005. u dresu Parme, kluba u kojem je i počeo karijeru. Iako će mnogi njega staviti na prvo mesto kada je u pitanju najbolji golman u istoriji fudbala, Bufon ne misli tako.

 - Zahvaljujem ljudima koji misle da sam najbolji golman svih vremena, ali nisam. Tako misle jer sam dugo izdržao. Ipak, za mene najbolji golman svih vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi iz Španije i zove se Iker Kasiljas. On je igrao za najveći klub u Evropi i osvojio sve kako u klubu tako i u reprezentaciji - rekao je Bufon.

Iz Parme je Bufon 2001. potpisao za Juventus i sa njim deset puta bio šampion Italije. Posle 17 godina u Torinu, potpisao je za Pari Sen Žermen 2019. i posle dve godine se vratio u Parmu gde je završio karijeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.