NIJE MU OSTAO DUŽAN: Murinjo odgovorio Kasanu - Nikada nije osvojio ništa... uvek dođe neki Marko Livaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 16:19

NIJE MU OSTAO DUŽAN: Murinjo odgovorio Kasanu - "Nikada nije osvojio ništa... uvek dođe neki Marko Livaja"

Portugalac uzvraća udarac.

Bukti verbalni rat na relaciji Antonio Kasano - Žoze Murinjo, a posle niza neprimerenih reči Italijana sada je uzvratio Portugalac.

Kasano je nedavno gostovao u jednoj emisji kod Kristijana Vijerija i tom prilikom je rekao da je Murinjo samo glumac koji pravi scene, da ne voli fudbal i da se ugleda na trenera Lacija Mauricija Sarija.

 Mi radimo, on se zabavlja. Nije kao drugi komentatori koji to vide kao posao, on uživa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vređa ljude. Smešno je da priča o meni, Kasano nije osvojio nikada ništa. U Realu ga pamte po kaputu koji je nosio, sa Romom je uzeo Superkup bez igranja, u Interu nije podigao ni kup Lombardije - počeo je Murinjo pa i zapretio Italijanu.

On ima problem sa mnom, ne ja sa njim. Dragi Antonio, pazi se, imaš 40 godina, ja 60. Uvek dođe neki Marko Livaja, znaš šta se dešava - rekao je trener Rome.

Nema sumnje da je Murinjo ovim poslednjim rečima aludirao na sukob koji je hrvatski napadač imao sa Kasanom kada su zajedno igrali za Inter u sezoni 2012/13. Tada se pričalo da je došlo do tuče njih dvojice, te da je Italijan izvukao deblji kraj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.