NIJE MU LAKO: Nakon poraza od Lacija, Vlahović se odlučio na NESVAKIDAŠNJI potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 13:58

NIJE MU LAKO: Nakon poraza od Lacija, Vlahović se odlučio na NESVAKIDAŠNJI potez

Pod velikim pritiskom.

Napadač Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović, nakon poraza od Lacija napravio je potez koji je mnoge iznenadio - ugasio je svoj Instagram profil.

Uzdanica Orlova prolazi kroz težak period u Staroj dami, pošto ne uspeva da pronađe formu u crno-belom dresu, ni blizu onoj kakvu ima kada igra za nacionalni tim.

Juventus je doživeo bolan poraz od Lacija (2:1), a Dušan ni na ovom meču nije uspeo da se upiše u strelce. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bila je to osma uzastopna utakmica u Seriji A na kojoj nije uspeo da postigne gol. Pritisak sa kojim se suočava je ogroman - na udaru je kritika medija i navijača torinskog tima, pa je rešio da se povuče u "ilegalu" kako bi pronašao mir koji mu je neophodan u ovom momentu.

Dušan je nakon loše partije protiv Lacija odlučio da "ugasi" Instagram profil na kome ga je pratilo gotovo dva miliona ljudi.

Koliko će potrajati njegovo "odsustvo sa Instagrama", ostaje nam da vidimo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.