NIJE MU DOSADNO: Evo šta u karantinu radi veliki ljubimac Grobara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MU DOSADNO: Evo šta u karantinu radi veliki ljubimac Grobara!

Pohvalio se.

Veliki broj sportista u Srbiji i Evropi trudi se da na razne načine prekrate vreme u karantinu, tokom vanrednog stanja koje je uvela Vlada Republike Srbije.

Tako je i u slučaju Aleksandra Saše Pavlovića. Jedan od najvećih ljubimaca Grobara često je tokom sezone bio viđen na mečevima Partizana, međutim, otkako je takmičenje prekinuto, nekadašnji NBA as uživa u porodičnom okruženju.

Објава коју дели САША ПАВЛОВИЋ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@sasa3pavlovic) дана 29. Мар 2020. у 5:30 PDT

Dobar deo dana Pavlović provodi na svom tabletu, surfujući po društvenim mrežama, što svedoči i fotka koju je postavio na svom Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.