NIJE MU DAVAO NI ŠANSU: Trener Kingsa sad hvali Filipa Petruševa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:13

NIJE MU DAVAO NI ŠANSU: Trener Kingsa sad hvali Filipa Petruševa (VIDEO)

Nova prilika za dokazivanje u Olimpijakosu.

Iako mu nije davao šansu ni na kašićicu trener Sakramento Kingsa Majk Braun ima sada samo reči hvale za bivšeg igrača i srpskog reprezentativca Filipa Petruševa.

Nije se Petrušev uspeo izboriti za mesto u NBA ligi, ali je brzo našao novu destinaciju, i pojačao ekipu Olimpijakosa.

pak, i pored toga što nije dobio šansu u Kingsima, u koje je trejdovan iz Filadelfije, trener Sakramenta Majk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Braun, hvalio je srpskog košarkaša.

Mike Brown of @SacramentoKings for Petrusev at @SdnaGr pic.twitter.com/V6g5ha7nrU

— TOLIS KOTZIAS (@IONIKOS1972) December 8, 2023

- Kratko je bio kod nas. Mlad je igrač, ali ima dosta iskustva. Imao je odlične utakmice u dresu reprezentacije, biće dobar u Olimpijakosu. Veoma sam srećan zbog njega. Drago mi je i zbog Olimpijakosa, dobili su veoma dobrog igrača i želim im sve najbolje - rekao je Braun.

Debi Filip Petriševa za Olimpiajkos u Evroligi očekuje se naredne nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.