NIJE MOGLA: Simon Bajls odustala u još dve discipline (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 05:49

NIJE MOGLA: Simon Bajls odustala u još dve discipline (FOTO)

Amerikanka se povukla zbog mentalnog zdravlja.

Američka gimnastičarka Simon Bajls odlučila je da se povuče iz još dve discipline,finala u preskoku i dvovisinskom razboju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

 - Posle razgovora sa medicinskim osobljem, Simon Bajls je odlučila da se povuče iz finala preskoka i dvovisinskog razboja. Njeno stanje će se svakodnevno procenjivati kako bismo odlučili da li može da učestvuje u finalima na parteru i gredi - navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkog tima.

After further consultation with medical staff, Simone Biles has decided to withdraw from the event finals for vault and the uneven bars. She will continue to be evaluated daily to determine whether to compete in the finals for floor exercise and balance beam. pic.twitter.com/kWqgZJK4LJ

— USA Gymnastics (@USAGym) July 31, 2021

Četvorostruka olimpijska šampionka je izazvala mnogo pažnje posle povlačenja iz ekipnog finala i to posle samo jedne rotacije, rekavši da joj je njeno mentalno zdravlje na prvom mestu. Amerikanke su bez Bajls tada osvojile srebro, a Bajls je potom odlučila da se povuče i iz finala višeboja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.