NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI FRUSTRACIJU: Milojević prozvao i Lazetića posle derbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 22:25

NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI FRUSTRACIJU: Milojević prozvao i Lazetića posle derbija

Bilo je zanimljivo na konferenciji za medije.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je frustriran posle remija sa Partizanom (2:2) u 24. kolu Mozzart bet Superlige.

Videli smo neku drugu stranu stratega crveno-belih. Nije bio zadovoljan odnosom u srpskom fudbalu govoreći da se stalno priča da je neko povlašćen, a da je nekome titula nameštena.

Bio je besan Milojević, a sličnu priču, doduše ne tako žustru mogli smo da čujemo i posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa TSC-om kada je trener Topolčana Žarko Lazetić izjavio posle meča da "sila Boga ne moli, ali ni Bog silu ne voli".

Odgovorio mu je trener Zvezde:

- Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko nije, malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu - rekao je Milojević pre nedelju dana, a sada je potkačio i Lazetića ismevajući njegovu izjavu.

- Meni je to deža-vi, već viđeno, ja sam im to rekao. Svaku utakmicu pokušavam da pustim dokle će da ide. Opet bi danas bilo da je neko ugrožen, kako je trebalo da bude crvenih kartona, žutih, penale, kako treba ptićice da cvrkuću, da sila Boga ne moli. Mi ne pričamo o ljudima, nego o fudbalu. Ja kažem igračima da sam čovek koji se ne plaši da kaže da je pogrešio. Najlakše je biti kapetan posle borbe. Sada je već degutantno. Sve se više širi i širi. Neću to da dozvolim, svaki put kada to bude bilo ću da budem i žešči. Vratio sam se u srpski fudbal, hteo sam da se vratim, zbog porodice. Tako spremam ekipu. Odigrali su prvi derbi, moraju da znaju zahteve kluba, jako je bitna reakcija. To što smo napravili toliko šansi, to sam prvi put čuo. Mi pravimo šanse, imamo igru, doći će i golovi. To je nešto neverovatno. Branio se Partizan, mislim da su uzeli to što su došli. Daleko od toga da li imam zamerku ili ne. Da li vas oči varaju ili ne, neke stvari su za mene trenera jako bitne, Partizan je imao još jednu šansu. Hoćemo da igramo presing, igračima se to sviđa, prihvatili su i shvatili da imamo prostora da napadnemo - rekao je Milojević.

Zaista netipično ponašanje Vladana Milojevića. Trener koji je poznat kao smiren i odmeren u izjavama... makar je takav bio tokom prvog perioda u Crvenoj zvezdi. Možda je na raspoloženje uticalo to što je Partizan lider šampionata i Milojević se po prvi put suočava sa protivnikom koji može da parira njegovom timu.

Tim Igora Duljaja je posle ovog derbija ostao lider sa bodom viška u odnosu na ekipu sa Marakane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.