NIJE MOGAO DA VERUJE KADA GA JE VIDEO: Dečak zaplakao od sreće zbog Alekse! Dirljiva scena na RTS-u (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 19:31

NIJE MOGAO DA VERUJE KADA GA JE VIDEO: Dečak zaplakao od sreće zbog Alekse! Dirljiva scena na RTS-u (VIDEO)

Veoma se iznenadio mališan.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović jedan je od najvoljenijih igrača. Plejmejker je janvosti posebno prirastao za srce posle Mundobasketa, kada je pored brilijantnih partija svojim vedrim duhom pozitivno uticao na ekipu. Rođeni Čačanin je najmlađima posebno drag, a o tome smo svedočili još jednom.

Naime, gosti emisije "Jedan dobar dan" na RTS-u bili su Slavko i Dušan Radojičić, otac i sin, prilikom čega su govorili o svom humanitarnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udruženju "Ognjište".

Slavko je osnovao udruženje, a Dušan se zainteresovao za celu priču i zajedno sa ocem je pešačio za Pedijatrijsko odeljenje ankologije i radiologije u Beogradu.

Nakon priče o udruženju Dušan je otkrio da voli košarku i da bi želeo da upozna Željka Obradovića i Aleksu Avramovića, da bi potom usledilo veliko iznenađenje za mališana.

U emisiju se uključio Avramović i zahvalio se Dušanu na svemu što radi. Taj gest košarkaša Partizana rasplakao je dečaka.

U snimku ispod možete videti kako je to izgledalo.

Dečak zaplakao u emisiji nakon što mu se obratio Aleksa Avramović 🥹 pic.twitter.com/6QAEWJcDNw

— sportsscandals (@sportsscandals1) November 30, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.