NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Lorenco Braun je morao da OPSUJE, usledili brojni KOMENTARI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 08:56

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Lorenco Braun je morao da OPSUJE, usledili brojni KOMENTARI (FOTO)

Košarkaš crveno-belih besan.

Uskoro bivši košarkaš beogradske Crvene zvezde Lorenco Braun nije mogao da ćuti posle tragedije koja je zatresla SAD, kada je pre nekoliko dana policajac brutalno ubio nedužnog crnca Džordža Flojda u Mineapolisu. Zbog toga, počeli su protesti širom Sjedinjenih Država, a na sve to imun nije ostao ni uskoro bivši igrač kluba sa Malog Kalemegdana.

Mladi košarkaš se po tom pitanju oglasio preko društvenih mreža ali ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu nije uspeo da se suzdrži a da ne opsuje.

- Je*eš rasizam - napisao je Braun kratko i jasno na Tviteru.

Fuck racism!

— Lorenzo Brown (@Zo_Brown) May 31, 2020

Na to mu je odgovorila nekolicina fanova na ovoj društvenoj mreži, tako što su mu pružili reči podrške za borbu njegovih tamnoputih sunarodnika.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.