NIJE MIT: Mihajlović pred svima otkrio da ON POSTOJI, ali da ne može da ga nađe! Istraga traje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 15:06

NIJE MIT: Mihajlović pred svima otkrio da ON POSTOJI, ali da ne može da ga nađe! Istraga traje

"Špijuni su među nama" je hit koji se ovih dana sluša u Bolonji.

Srpski trener Siniša Mihajlović nakon poraza svoje Bolonje od Intera 3:1 u Seriji A rekao je da još uvek nisu našli krticu u timu koja odaje informacije medijima.

- Da sam pronašao ko je krtica, primetili bi da u sastavu neko nedostaje. Još uvek smo u procesu istrage - rekao je Mihajlović.

Prštalo je u kup meču Zvezde i Zlatibora, na kraju je bilo 4:2, a ako očekujete sličan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << scenario u meču Superlige, gde će Zvezda biti gost, kvota na kombinazziju 2&GG je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zlatibor - Zvezda.

On se zatim osvrnuo na igru svog tima protiv Intera, te naveo da je taktika zabava samo novinarima.

- Bio sam primoran da promenim sistem usred utakmice jer u jednom momentu nismo imali napad, a nisam imao ni koga da ubacim sa klupe. Nije utakmica u kojima očekujemo da ćemo pobediti, ali sam želeo da budemo agresivniji. Taktika i sistem je zabava samo novinarima, sve je vezano za stav i mentalitet, to nam je nedostajalo protiv Intera - naglasio je Mihajlović.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.