NIJE KRAJ: Nole nastavlja da igra u Indijan Velsu!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 11:19

NIJE KRAJ: Nole nastavlja da igra u Indijan Velsu!?

Druga šansa...

Novak Đoković doživeo je šokantan poraz u drugom kolu Mastersa u Indijan Velsu. Od prvog igrača sveta bolji je bio Italijan Luka Nardi, trenutno 123. teniser na ATP listi.

Ipak, ovo ne mora da znači da je Novak završio učeće na turniru u Kaliforniji.

Organizatori Indijan Velsa iznenada su se odlučili da organizuju i turnir miks dublova.

Direktor turnira Tomi Has je uputio pozivnice igračima koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se oprobaju i u tom formatu.

Učestvovalo bi samo osam miks parova, takmičenje bi počelo u sredu. a nagradni fond je 150.000 dolara.

U tome bi priliku mogao da vidi i Novak Đoković nakon iznenadne, rane eliminacije u singlu. Ako ni zbog čega drugog, da popravi utisak i da odigrao još koji takmičarski meč.

Poslednji put Đoković je miks dubl igrao nedavno u Pertu na Junajted kupu, kada je zajedno sa Olgom Danilović savladao kineski par Đinven Ženg i Džidžen Džanga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.