NIJE KRAJ: Bufon dobio POZIV koji se ne ODBIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 12:47

NIJE KRAJ: Bufon dobio POZIV koji se ne ODBIJA!

Iskusni čuvar mreže ne namerava da završi karijeru.

Proslavljeni golman Đanluiđi Bufon (43) je u utorak objavio da će na kraju sezone po drugi put napustiti Juventus.

Juventus je na ivici ambisa i više ništa ne zavisi od njega. Večeras (20.45) gostuje Sasuolu, i mora da pobedi i nada se kiksevima rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Juventus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Trofejni čuvar mreže poručio je da još uvek nije siguran znači li odlazak iz "Stare dame" i kraj karijere za njega ili će u ponudi koja mu pristigne pronaći novu motivaciju za nastavak blistave karijere.

Karijeru je počeo u Parmi, a osim jedne sezone provedene u PSŽ-u, najbolje dane proveo je na golu tima iz Torina, za koji je branio od 2001. do 2018, a potom od 2019. do danas.

Kako prenose španski mediji, Bufon će od naredne sezone stajati na golu Barselone! Katalonski gigant je, navodi se, kontaktirao Điđija i ponudio mu mesto rezervnog golmana, koji bi po potrebi rasteretio Mark-Andre ter Štegena.

Istovremeno se tvrdi da je klub sa Kamp Noua spreman da proda Neta, da bi rasteretila klupski budžet.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.