Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 09:23

NIJE KOVAČEVIĆ, ALI JESTE REPREZENTATIVAC: Evo ko bi mogao da zameni Borjana na golu Zvezde

Bahar počinje da stvara novi tim.

Izraelac Barak Bahar je promovisan kao prvi trener Zvezde i praktično prva stvar koju je uradio je to da je Milanu Borjanu rekao da više nije prvi golman šampiona Srbije. To je uradio na način koji nije baš prikladan - telefonom. sada već počinju priče ko će biti nova jedinica crveno-belih.

Pričalo se da bi to mogao biti golman Rakova Vladan Kovačević, ali to svakako nije mnogo verovatno, jer Poljaci nisu spremni da se odreknu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovih usluga.

Prema navodima Žurnala, prvi pik za novog golmana Zvezde je Omri Glacer (27) čuvar mreže Hapoel Ber Ševe.

Glacer je postao golman Ber Ševe 2021. godine, kada je prešao iz Makabija iz Haife, gde ga je vodio upravo Barak Bahar, koji je odlično upoznat sa njegovim kvalitetima.

Prošle godine je Glacer u svim takmičenjima za Ber Ševu na 49 utakmica primio 40 golova.

On ima ugovor sa Ber Ševom ima do 2026. godine, a Transfermarkt ga procenjuje na 1,4 miliona evra. Prvi poziv za reprezentaciju Izraela je dobio 2016, ali tek se u sptembru ustalio kao prvi čuvar mreže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.