NIJE HTEO U GRAFIČAR: Evo kako je Zvezda KAZNILA Andriju Radulovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 13:59

NIJE HTEO U GRAFIČAR: Evo kako je Zvezda KAZNILA Andriju Radulovića

Izgubio poverenje Dejan Stankovića.

Početkom juna prošle godine Andrija Radulović debitovao je za Crvenu zvezdu i na debiju na "Marakani" postigao je gol protiv Radnika u pobedi od 4:1.

Za momka koji je tada imao 18 leta, činilo se da je put prema zvezdama upravo lansiran i da je ceo svet njegov. Međutim posle toga sve je manje dobijao šansu, sve ređe bio i na klupi, a  izostavljanje sa spiska putnika za zismke pripreme bio je jasan znak da Dejan Stanković na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega više ne računa.

Zvezdin tinejdžer prekomandovan je u omladince gde će trenirati s dve godine mlađim igračima od njega. Rad, Voždovac, Napredak, Inđija, Radnik... samo su neki od klubova koji žele Radulovića na pozajmici u svojim redovima, međutim uprava Crvene zvezde insistira na njegovom odlasku u Grafičar iako je svima jasno da bi debitantu u Ligi Evrope puno više značile utakmice u Superligi nego u Drugoj ligi Srbije.

Liverpul je poslednji put pobedio u Premijer ligi 19. decembra - od tada ima tri remija i poraz što ga je spustilo na četvrto mesto na tabeli. Večeras (21.00) na Enfild dolazi Barnli i krajnje je vreme da Redsi slave. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Barnli.

Kako sada stvari stoje, pošto je “izum Dejana Stankovića”, kako su ga oslovili Italijani, odbio da se preseli u redove drugoligaša, ovaj najskuplji tinejdžer Crvene zvezde, koji je upisao 15 nastupa za prvi tim, treniraće sa omladincima - po kazni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.