NIJE HTELA DA ĆUTI: Posle gostovanja Terzića na RTS-u, Snežana Borjan odbrusila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:57

NIJE HTELA DA ĆUTI: Posle gostovanja Terzića na RTS-u, Snežana Borjan odbrusila (FOTO)

Oglasila se supruga golmana.

Supruga golmana Milana Borjana, Snežana odregovala je na gostovanje generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića u emisiji "Oko" na RTS.

Kanadski golman je "izvisio" u Zvezdi zbog novog trenera Baraka Bahara, a Terzić je objasnio kako je izgledao rastanak sa dugogodišnjim kapitenom.

I ja sam se iznenadio za Borjana, ali je Bahar bio eksplicitan. Čak sam i ja tražio da zovem Borjana, kako bih ga pripremio na to, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je Bahar rekao da je on direktan i da će on da mu kaže. Ako želite uspeh, hoću drugog golmana na golu - objasnio je Terzić.

Snežana je, pak, imala šta da kaže na te reči generalnog direktora.

- Htela sam i ovo da prećutim kao i mnoge stvari, ali mi srce ne da. Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, u Milanovom srcu ste i dalje, mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Borjan vas je posle mnogo godina bez titula uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije, što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, a i oni koji i malo znaju o fudbalu, rekli uvek "Zovite Borjana". Za to se živi, zar ne? - počela je Snežana.

- Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, a iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Borjan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga da se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz putem telefona! Možda vas muči što ste tako postupuli pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše nakon ovakvih rečenica, evo i to razumemo, ali možda bi bilo i u redu da prestanete sa omalovažavanjem i ponižavanjem jer to nije odlika šampiona. Ipak, želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi taj i greši - zaključila je supruga golmana.

Pogledajte nekoliko fotografija Snežane Borjan 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.