NIJE GOTOVO: Pavlović jednom rečenicom digao Srbiju na noge

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 09:37

NIJE GOTOVO: Pavlović jednom rečenicom digao Srbiju na noge

Ima nade...

Nemačka ili Srbija, pitanje je sad...

Nemci su na zvona oglasili da je sve gotovo, da će super talentovani Aleksandar Pavlović igrati za Pancere. Dirkekrtor reprezentacije Srbije, Stevan Stojanović uverava da će nova zvezda Bajerna konačnu odluku doneti posle Evropskog prvenstva koje se igra od 14. juna dfo 14. jula upravo u Nemačkoj.

Kome verovati, pa kome drugom nego Aleksnadru Pavloviću. On je taj koji treba da prelomi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odluči jednom za sva vremena.

Posle meča Lige šampiona protiv Lacija, predstavnici nemačkih medija su ga upitali za koga bi želeo da igra – Srbiju ili Nemačku.

- To ćemo tek videti - glasio je odgovor Pavlovića koji je tako ostvio sve opcije otvorenim.

Pavlović do sada nije igrao za U21 tim "Pancera", a priliku da debituje imaće protiv tzv. Kosova 22. marta i četiri dana kasnije protiv selekcije Izraela.  Do sada javljao za akcije Nemačke do 20 godina, a odigrao je dve utakmice prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.