NIJE FER: Noletu se nije SVIDELO kad je video RASPORED današnjih mečeva u Monte Karlu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE FER: Noletu se nije SVIDELO kad je video RASPORED današnjih mečeva u Monte Karlu (FOTO)

Đokovićev rival u četvrtfinalu biće Belgijanac David Gofan.

Novak Đoković u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu igra danas sa Davidom Gofanom. Meč će početi oko 14.00 časova. To znači da će drugi teniser sveta na terenu ponovo biti za manje od 20 sati pauze između dva meča.

ĐOKOVIĆ: Ne razmišljam još o tituli, igram loše ove godine

Duel Đokovića i Gofana je treći po redu na glavom terenu. Pre njih na programu su dva susreta: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Albert Ramos-Vinjolas - Marin Čilić i Pablo Kuevas - Luka Puj.

#Deportes: #NovakDjokovic ganó al español #PabloCarreño (19º) en tres sets (6-2/4-6/6-4) por los octavos de final del #Masters1000Montecarlo pic.twitter.com/Ml3nCkqcK8

— Visión Televisión (@vtv_ecuador) April 21, 2017

Đokovićev meč sa Karenjom-Bustom završen je u 20.00 časova u četvrtak, pa će između dva duela proći oko 18 časova. Naravno, vrlo je moguće da bude pomeren sat ili dva, zavisno od dužine trajanja prethodnih mečeva, ali u svakom slučaju neće imati ni 24 sata da se odmori.

Moraće Novak kako zna i ume da se oporavi do meča sa Belgijancem i danas odigra mnogo bolje i sa mnogo manje oscilacija nego na prva dva meča ako hoće u polufinale.

U dosadašnjim duelima sa Gofanom, Novak ima svih šest trijumfa uz samo jedan izgubljen set.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.