NIJE DOVEDEN DA ODE ZBOG PRVE KRIZE: Bahar ima podršku Zvezdine uprave

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 11:28

NIJE DOVEDEN DA ODE ZBOG PRVE KRIZE: Bahar ima podršku Zvezdine uprave

Crveno-beli još jednom razočarali svoje navijače.

Crvena zvezda se pošteno namučila protiv Javora i slavila sa 3:2 u meču 12. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

Crveno-beli su lošom partijom u drugom poluvremenu pošteno zabrinuli svoje navijače uoči duela Lige šampiona sa Lajpcigom 8sreda, 21).

Pojavile su se informacije da je trener Barak Bahar bio pred smenom i da ju je izbegao zahvaljujući pobedonosnom golu Jovana Mijatovića u finišu duela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv Ivanjičana.

Međutim, u klubu iz Ljutice Bogdana demantuju glasine o nezadovoljstvu radom izraelskog trenera i pored minusa od četiri boda u Superligi u odnosu na lidera Partizan i neubedljivih igara.

- Uprkos raznim natpisima koji se temelje na neprovernim informacijama uprava čvrsto stoji uz trenera Baraka Bahara. Ima punu podršku uprave. Nije doveden i toliko truda uloženo da dođe da bi ga u prvoj krizi smenili – prenosi Kurir stav ljudi iz Crvene zvezde.

Naredni ispit za Bahara i crveno-bele je teško gostovanje u Lajpcigu u trećoj rundi Lige šamoiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.