NIJE DOŠAO U SUD: Evo zašto se Nemanja Bejelica nije pojavio na ispitivanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 12:13

NIJE DOŠAO U SUD: Evo zašto se Nemanja Bejelica nije pojavio na ispitivanju

Nekadašnji reprezentativac trebao je da da iskaz u svojstvu oštećenog.

Ispitivanje košarkaša Nemanje Bjelice u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odloženo je.

Podsetimo, Bjelicu je nedavno, kako se sumnja, N.P. verbalno napao i pretio mu smrću makazama, kao i članovima njegove porodice.

Bjelica je u petak trebalo da da iskaz u svojstvu oštećenog.

Ispitivanje je odloženo jer je njegov punomoćnik obavestio tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije u mogućnosti da prisustvuje današnjem ispitivanju zbog ranije zakazanih obaveza, iz kog razloga se nije pojavio ni oštećeni, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Osumnjičeni N.P. je ranije na saslušanju u tužilaštvu izneo svoju odbranu, odnosno negirao navode krivične prijave.

Sumnja se da je osumnjičeni 3. februara u tržnom centru "Galerija" u dečijoj igraonici verbalno napao i sa makazama u ruci pretio smrću košarkašu N.B. i članovima njegove porodice.

N.P. je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.