NIJE BILO UCENE: Bivši igrač crveno-belih rešio da PROGOVORI! Ovo je prava ISTINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 15:19

NIJE BILO UCENE: Bivši igrač crveno-belih rešio da PROGOVORI! Ovo je prava ISTINA!

Sve je objasnio.

Glavna vest slovenačkog fudbala prethodnih dana bila je vezana za srpski tandem. Marko Putinčanin i njegov imenjak Gajić napustili su Olimpiju iz Ljubljane, jer su navodno odbili na smanjenje plata za 50 odsto.

Bivši igrač Vojvodine, Radnika i Voždovca odlučio je da objasni nastali problem i otkrije šta se sve izdešavalo prethodne nedelje.

- Svi igrači dobili su dopis kluba u kome se napominje da će nam plate biti za 50 odsto smanjene. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pošto smo mogli da biramo, odlučio sam odmah, kao i Gajić, da ne prihvatimo odluku da deo odricanja ode klubu, već da bude uplaćen najugroženijim ljudima u Sloveniji od korona virusa. Smatram da je to human gest, međutim, ispalo je suprotno - rekao je Putinčanin.

Netačne informacije ubrzo su se proširile društvenim mrežama, iskusni defanzivac zna i od koga su potekle.

- Spremio sam tužbu, ukaljan mi je obraz u državi gde živim. Svi su pročitali lažnu vest.

Ugovor sa Olimpijom, Putinčanina vezuje do juna 2020. godine, dok je Gajić slobodan u izboru nove sredine.

- Vratio sam se u Beograd uz dozvolu kluba, treniram, videćemo šta će biti - istakao je Marko Putinčanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.