NI ZIDAN NI MURINJO: Novo veliko trenersko ime na meti Bajerna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 13:50

NI ZIDAN NI MURINJO: Novo veliko trenersko ime na meti Bajerna!

Spisak sve duži...

Kako se ovih dana spekulisalo, juče je minhenski Bajern i objavio da Tomas Tuhel od leta neće više biti trener tog kluba, pa su u svetskim medijima krenule brojne spekulacije oko toga ko će biti njegov naslednik.

Žoze Murinjo, Antonio Konte, Hansi Flik i Ćabi Alonso su najozbiljniji kandidati, pominje se i Zinedin Zidan, a sada je u javnost izašlo i ime Unaja Emerija.

Španski stručnjak sjajno predvodi Aston Vilu u Premijer ligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre toga se dokazao u Viljarealu i Sevilji, u Arsenalu baš i ne, a neki od čelnika giganta iz Minhena veruju da bi on mogao da bude kvalitetno rešenje za Bajern.

Ipak, Emeri je opcija tek ako neko od gore navedenih stručnjaka ne bi stigao u redove još uvek aktuelnog šampiona Nemačke.

Navodno je najveća želja Ćabi Alonso, trener lidera Bundeslige Bajera iz Leverkuzena i bivši fudbaler Bajerna.

Leverkuzen na 12 kola do kraja Bundeslige ima osam bodova više od Bajerna i na dobrom je putu da po prvi put u istoriji postane prvak Nemačke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.