NI REČI O POVREDI: Dante Egzum pred meč u Madridu pričao o PANTERU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 15:06

NI REČI O POVREDI: Dante Egzum pred meč u Madridu pričao o PANTERU

Velika je stvar što se vraća kapiten.

Košarkaši Partizana u sredu igraju u gostima peti meč četvrtfinalne serije Evrolige protiv Real Madrida.

Jedan od lidera tima je Dante Egzum koji je najavio susret i istakao žal što Partizan nije u Beogradu materijalizovao prednost od 2:0 u pobedama koji je doneo iz Madrida.

- Ovo je peta utakmica, imaćemo priliku da obezbedimo mesto na fajnal-foru, nadam se da ćemo uspeti. Još jedna prilika da izađemo na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dođemo do pobede. Nažalost, nismo uspeli da pobedimo kod kuće, ali imamo priliku u Madridu - rekao je Egzum za Sport klub.

Uzrok poraza u četvrtom meču?

- Igrali smo nešto sporije, ja pogotovo. Naročito kad oni uđu u seriju veoma je važno da mi nađemo našu igru i da ih sprečimo - kaže Dante.

Sada se posle dva meča suspenzije vraća kapiten Kevin Panter.

- Da, Panter je tu i to je sjajno. Dve utakmice smo bili bez njega, on je pokazao da želi da igra, pokazao je ogromnu strast, održao par sjajnih govora i velika je stvar je da opet možemo da računamo na njega. Veliki je lider - istakao je Australijanac.

Egzum inače vuče povredu iz druge utakmice serije kada ga je krvničkim startom oborio Žerson Jabusele. On je uspeo koliko-toliko da se oporavi za mečeve 3 i 4, a sada dan pred meč, što je pomalo iznenađujuće, nije uopšte pričao o povredi. Navijači se nadaju da je ona kompletno iza njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.