NI NOLE, NI RAFA, NI FEDERER: Za Džona Mekinroa ON je prvi FAVORIT u Melburnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI NOLE, NI RAFA, NI FEDERER: Za Džona Mekinroa ON je prvi FAVORIT u Melburnu

Prvi Gren slem u sezoni počinje 20. januara.

U predvečerje turnira u Melburnu, Džon Mekinro je izabrao favorita. To nije ni branilac trona Novak Đoković, ni svetski broj 1 Rafael Nadal, ni Rodžer Federer, već neko sasvim drugi, tačnije četvrti. Osvajač sedam Grend slem titula, tri na Vimbldonu i četiri u Njujorku, koji nikada nije osvojio Australijan open, veruje da trijumfa u Melbrunu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može jedan Rus.

– Za mene je Danil Medvedev momak koji će najverovatnije da osvoji prvi Grend slem. On je na Otvorenom prvenstvu SAD pokazao nešto drugačije, što niko nije od njega očekivao – rekao je Mekinro.

Daniil Medvedev has best chance of winning Australian Open: John McEnroe pic.twitter.com/ZFUJ1EBfzL

— Vishal verma (@Vishalverma111) January 17, 2020

Rus je u Njujorku došao do finala, gde je poražen od Rafaela Nadala. Medvedev je u Melburnu postavljen za četvrtog nosioca. Protivnik u prvom kolu biće mu Amerikanac Frenis Tiafo, prošlogodišnji četvrtfinalista.

Otvoreno prvenstvo Australije igra se od 20. januara do 2. februara, a titulu brani Novak Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ako moram, onda bih se kladio na Đokovića da će imati najviše Gren slemova

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020

Rafa, Rodžer ili Novak?..Džon Mekinro je u svom stilu odgovorio ko bi mogao uskoro da ima najviše gren slem turnira u svojoj riznici. .."Da moram da se kladim, verovatno bih izabrao Novaka kao tenisera koji će biti rekorder po broju pehara sa Grend slemova! Ako ostane zdrav ima velike šanse da osvoji...

Nastavak na Sportske.net...

Ko stoji na Đokovićevom putu do titule u Melburnu?

Izvor: RTS, 17.Jan.2020

Borba za trofej, borba za istoriju, borba za "broj 1" – sve to očekuje Novaka Đokovića na predstojećem Australijan openu. Prvi grend slem sezone počinje 20. januara i završava se 2. februara, kada bi, najbolji srpski sportista, mogao i osmi put u karijeri da podigne popularni Norman Bruks...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.