NI MARAKANA, NI LOZNICA: Evo gde će Čukarički igrati Ligu Evrope ili Ligu konferencije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 10:17

NI MARAKANA, NI LOZNICA: Evo gde će Čukarički igrati Ligu Evrope ili Ligu konferencije

Igraju plej-of za drugo po jačini takmičenje u Evropi.

FK Čukarički je za mečeve u Evropi prijavio stadion Crvene zvezde, ali želja kluba bila je da duele u Ligi Evrope ili Ligi konferencije igra na novoizgrađenom stadionu u Loznici.

Kako sada stvari stoje, na Banovom brdu će potražiti treće rešenje.

- Na kraju, kako vidim, biće Leskovac. Marakana ne može, s obzirom da Crvena zvezda igra u grupnoj fazi Lige šampiona i da u tom slučaju nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi klub nema prava da igra na tom stadionu. Mi smo ranije prijavili stadion "Rajko Mitić", dok Loznica sad ima nekih tehničkih problema, kako stvari stoje neće sve biti spremno do prvih mečeva u Evropi. Dobio sam infomraciju od gospodina Nedimovića, baš smo bili u kontaktu, da će najverovatnije biti Leskovac. Loznica ili Leskovac, što se nas tiče svejedno je. Mislim da će tu doći više navijača da podrži Čukarički. Mi smo već bili u Loznici, videli stadion, ali isto tako sigurno je i u Leskovcu odličan objekat. To su novi stadioni, za Čukarički će biti samo lakše jer mislim da će tribine biti dosta dobro popunjene - rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.