NI JAPANCI NE POŠTUJU NOVAKA: Đoković na terenu PO NAJVEĆOJ VRUĆINI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 14:42

NI JAPANCI NE POŠTUJU NOVAKA: Đoković na terenu PO NAJVEĆOJ VRUĆINI!

Organizatori ne žele da usvoje sugestije.

Srpski teniser i glavni favorit za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju - Novak Đoković će u drugom kolu teniskog turnira igrati protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa. Ono što najviše privlači pažnju u objavljenoj satnici je naravno taj meč. Naime, Novak bi na teren trebao da izađe u ponedeljak ujutru, po srednjoevropskom vremenu, oko 9:00 (16:00 u Tokiju). Dakle, organizatori nisu ni uzeli u razmatranje Novakov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predlog da se ne igra po najvaćoj vrućini, koja je mnogim teniserima donela bezbroj problema.

Prema rasporedu, program na centralnom terenu počinje u 4:00, a pre Đokovića boriće se: Naomi Osaka - Viktorija Golubić, Aleksander Zverev - Danijel Galan i Dona Vekić - Arina Sabalenka.

Stoga bi srpski teniser na teren izašao, ne pre, 9 časova izjutra, po srednjeevropskom vremenu, ili ti ne pre 16 časova u Tokiju.

Podsetimo se, zbog nesnosne vrućine i sparine, i prvi reket sveta Novak Đoković ali i drugoplasirani teniser na ATP listi, Rus Danil Medvedev apelovali su da se početni mečevi malo pomere, ali to se nije dogodilo.

Što se tiče Novakovok protivnika, Đoković je dobio u svih pet dosadašnjih okršaja, od toga tri na slemovima, uz samo jedan izgubljeni set. Uprkos tome što Štruf nije u posebno dobroj formi u poslednje vreme a u prvoj rundi savladao je Tijaga Monteira.

Ukoliko pobedi, Novaka bi u trećoj rundi čekao bolji iz okršaja Alehandra Davidoviča Fokine i Džona Milmana, koji je na programu ne pre 7.30 po srednjoevropskom vremenu.

Nina Stojanović takođe igra svoj meč druge runde - rivalka joj je Marija Sakari iz Grčke, polufinalistkinja Rolan Garosa i trenutno 19. teniserka sveta. Taj okršaj na programu je u 4.00 na terenu broj sedam.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.