NI GUDURIĆEVA TROJKA SA VIŠE OD POLA TERENA NIJE VREDELA: Micić odveo Efes u finale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 22:33

NI GUDURIĆEVA TROJKA SA VIŠE OD POLA TERENA NIJE VREDELA: Micić odveo Efes u finale (VIDEO)

Ergin Ataman ponovo imao svoj šou.

Košarkaši Efesa plasirali su se u finale plej-ofa turskog šampionata pošto su u četvrtom meču savladali Fenerbahče sa 87:78 i tako slavili sa ukupnim rezultatom 3:1. Efes će u finalu igrati protiv pobednika serije između Karšijake i Turk Telekoma u kojem Karšijaka vodi sa 2:1.

Fenerbahče je dobro počeo meč i vodio posle prve deonice, ali je Efes do poluvremena stigao do preokreta i prednosti 45:41. Ispotavilo se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Efges do kraja uspevao da sačuva vođstvo i stigne do trijumfa u meču u kojm je bilo dosta tenzija. Tako je Marko Gudurić pri kraju meča isključen zbog dve tehničke greške pošto je burno reagovao posle grubog faul Vila Klajburna, a po završetku utakmice je Ergin Ataman provocirao navijače Fenerbahčea pošto je došao do njih, aplaudirao i pokazivao im izlaz.

Ποτε ξεκινάει η σεζόν 2023-24 είπαμε; pic.twitter.com/8AqkzRvfM0

— Yannis Psarakis (@YPsar) June 9, 2023

Vasilije Micić bio je najbolji u Efesu sa 27 poena i šest asistencija, a navijači su ga pozdravili skandiranjem ''MVP, MVP'', dok je Elajdža Brajant postigao 25 poena uz devet skokova. Skoti Vilbekin predevodio je Fenerbahče sa 18 poena, a Gudurić postigao 16 poena uz trojku sa pola terena.

Marko Guduric! ☄️#YellowLegacy

pic.twitter.com/Y4yDU0XMFP

— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) June 9, 2023

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.