NI BEŠIKTAŠ, NI ARABIJA: Klub se pohvalio - evo gde Dušan Tadić NASTAVLJA karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 07:51

NI BEŠIKTAŠ, NI ARABIJA: Klub se pohvalio - evo gde Dušan Tadić NASTAVLJA karijeru

Potpis je samo formalnost.

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić gotovo izvesno karijeru nastavlja u Fenerbahčeu. Posle rastanka sa Ajaksom Tadić je kontaktiran od strane Bešiktaša, a figurirala opcija iz Saudijske Arabije. Ipak, as Orlova je otišao u Istanbul na završne pregovore sa Fenerbahčeom.

Futbolcu Dusan Tadic, kulübümüz ile transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a geliyor… 💛💙 pic.twitter.com/DaQrOHuCLZ
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 15, 2023

Po ovoj slici koju je objavio Fenerbahče jasno je da uskoro možemo da očekujemo ozvaničenje ovog transfera.

Tadić je ponikao u Vojvodini, a potom igrao za Groningen, Tvente, Sautempton i od 2018. do ovog leta za Ajaks. Kapiten je Srbije za koju je odigrao 98 utakmica i postigao 21 gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.